Skip to main content

O nama

Anagastum gradnja je moderna kompanija stvorena sa ciljem da na veoma zahtevnom tržištu građevinarstva pruži inovativan i savremen stil gradnje. Pažljivo smo analizirali postojeće tržište kako bi našim klijentima ponudili jedinstven koncept gradnje lišen svih nedostataka. Da bi ostvarili našu viziju angažovali smo tim stručnjaka iz oblasti arhitekture, menadžmenta i marketinga koji poseduju sva potrebna znanja i iskustva u svim oblastima građevinarstva. Upravo takav tim garantuje uspešnu realizaciju projekata i ideja naših klijenata kako bi svoje snove pretvorili u stvarnost.

Misija

Mlada, moderna kompanija kao što je Anagastum gradnja od svog osnivanja teži ka postavljanju novih standarda u oblasti gradjevinarstva, implementaciji najsavremenijih materijala I opreme, jednom rjecju, gradimo pametane stanove za zivot po mjeri covjeka. “Zelene” zgrade naš su kranji cilj, stoga uskoro krećemo sa upotrebom obnovljivih izvora energije na našim zgradama. Tako će vlasnici svih naših stanova, u budućnosti, koristiti električnu energiju iz resusra koje sami proizvedu.

Vizija

Naša vizija jeste da na zahtjevnom tržištu gradjevinarstva I ponude nekretnina kakav Novi Sad jeste, ponudimo najbolje lokacije za miran I komforan život, a ugradnjom inovativnih tehnologija i korišćenjem obnovljivih izvora energije postavimo nove standarde u ovoj oblasti. Uz moderan izgled težimo da naši objekti budu prepoznatljivi širom Novog Sada, a time da kompaniju u narednoj deceniji proizvedemo u lidera u ovoj oblasti.

Anagastum 2023 | All rights reserved.